Privacy and GPDR Cookie Consent
Μέγεθος Παπουτσιού

BOBUX ΑΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ

Τα παπούτσια Bobux είναι τα καλύτερα παπούτσια στον κόσμο για παιδιά! 

Κάθε χρόνο, γονείς και ειδικοί το αναγνωρίζουν, γι'αυτό και κερδίζουν τόσα βραβεία! 

Τα βραβεία και η αναγνώριση είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να προχωράει η BOBUX πάντα μπροστά. 

   

Bobux ... που θα σε ταξιδέψουν;

  • Από το 1991 μέχρι σήμερα κάνει έρευνες με ποδίατρους, με ειδικούς στην ανάπτυξη των ποδιών και γονείς και δημιουργούν μοναδικά και καινοτόμα παπούτσια.
  • Είναι η πρώτη που μίλησε για την ανάγκη του ποδιού να είναι ξυπόλυτο και να βρίσκεται σε παπούτσι που μοιάζει με το "ξυπόλητο πόδι"
  • Είναι η μόνη που σχεδιάζει παπούτσια ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης του παιδιού και όχι παπούτσια που διαφέρουν απλά ως προς το μέγεθος. 
  • Έφερε την αλλαγή στο σχεδιασμό του παιδικού παπουτσιού.

Τα παιδιά που φοράνε για πρώτη φορά BOBUX καταλαβαίνουν αμέσως τη διαφορά και δεν τα αλλάζουν με τίποτα!

Πώς λειτουργούν τα στάδια ανάπτυξης με τον σχεδιασμό των παπουτσιών:

Στο στάδιο της βρεφικής ηλικίας όπου το παιδί ανακαλύπτει ότι μπορεί να στηριχθεί στα ποδαράκια αλλά πέφτει κιόλας, καθώς δεν διαθέτει ακόμη κόκκαλα αλλά χόνδρους, η Bobux δημιούργησε ένα μαλακό, άνετο δερμάτινο παπούτσι που επιτρέπει στο ποδαράκι να αναπτυχθεί, να κινηθεί και να πατήσει άνετα στα πρώτα του βήματα.

Τα SoftSole αγαπήθηκαν αμέσως χιλιάδες γονείς και παιδιά σε όλο τον κόσμο αγκάλιασαν και έγιναν το Νο1 προϊόν για τη βρεφική ανάπτυξη. 

Bobux ... που θα σε ταξιδέψουν;

Στο στάδιο όπου το παιδί στηρίζεται λίγο καλύτερα, κινείται λίγο παραπάνω υποστηριζόμενο από τον γονιό ή κάποιο έπιπλο, αλλά μπουσουλάει κιόλας, έχουμε μια ξεχωριστή και καινοτόμα κατηγορία παπουτσιού.

Τα Xplorer είναι ελαφριά, με μαλακό δέρμα, με εύκαμπτη σόλα από EVA που δεν γλιστράει και μπορεί να λυγίζει εντελώς, με τραχιά επιφάνεια στο πάνω μέρος πάνω από τα δάχτυλα για να τα προστατεύει στο μπουσούλημα αλλά και στα αδέξια χτυπήματα που κάνουν τα παιδιά στα πρώτα βήματα, με ελαστικό αστράγαλο που δεν πιέζει πουθενά και εύκολο άνοιγμα/ κλείσιμο με ιμάντα velcro.

Bobux ... που θα σε ταξιδέψουν;

Στο αμέσως επόμενο στάδιο ανάπτυξης έχουμε ένα παιδί που πλέον περπατά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ξεκινάει να τρέχει, να νιώθει αυτόνομο και κάνει αρκετά πιο σταθερά βήματα για να εξερευνήσει το περιβάλλον γύρω του.

Τα Step Up. απευθύνονται σε ηλικίες από 7 μηνών έως 2 χρονών, έχουν μαλακή και εύκαμπτη σόλα, λίγο πιο σκληρή από το προηγούμενο στάδιο, είναι κατασκευασμένα από δέρματα με επεξεργασίες που τα κάνουν πιο ανθεκτικά, είναι πιο ενισχυμένα στον αστράγαλο, έχουν διαφορετικούς τρόπους στο άνοιγμα/ κλείσιμο ανάλογα το μοντέλο και συνεχίζουν να έχουν φαρδιά φόρμα για να μην πιέζουν πουθενά το πόδι του παιδιού αλλά να το στηρίζουν στη κάθε του μέρα.

Bobux ... που θα σε ταξιδέψουν;

Πλέον σε αυτό το στάδιο, έχουμε ένα παιδί που πατάει γερά στα πόδια του, τρέχει, πηδάει, ελίσσεται έχει άλλες ανάγκες που πρέπει να καλύψει ένα παπούτσι.

Το IWalk (Νο 22-26) έχει μια μαλακή και ευλίγιστη ενισχυμένη σόλα, με δέρμα που είναι ανθεκτικό στο παιχνίδι και κάθε δραστηριότητα και προσφέρει καλή πρόσφυση στο έδαφος. 

Bobux ... που θα σε ταξιδέψουν;


 

Εδώ πλέον έχουμε το παιδί πρωταθλητή που έχει κατακτήσει την κορυφή στην ανάπτυξη του ποδιού του γιατί την έχτισε μαζί με τη Bobux!

Τα παιδιά σε αυτό το στάδιο, έχουν μια πολύ δραστήρια ζωή, το πόδι τους έχει σχηματιστεί καλύτερα, το σώμα τους είναι πιο δυνατό και τα ίδια νιώθουν έτοιμα να κατακτήσουν τον κόσμο. Το παιχνίδι τους είναι πιο ζωηρό και οι απαιτήσεις του παπουτσιού μεγαλώνουν όπως και αυτά. 

Τα .Κids+ (Νο 27-33) αφήνουν το πόδι να αναπτυχθεί με τη φαρδιά τους γραμμή, είναι όπως πάντα ελαφριά και από ανθεκτικά δέρματα, δεν γλιστράνε και επειδή και η μόδα είναι στη ζωή τους, είναι πανέμορφα και με μοντέρνα σχέδια.

Bobux ... που θα σε ταξιδέψουν;

Τα παπούτσια Bobux .... μας ταξιδεύουν και μας στηρίζουν σε όλα τα σημαντικά βήματα της ανάπτυξης των παιδιών μας γιατί σχεδιάστηκαν όπως ακριβώς τα φανταστήκαμε και ακόμη καλύτερα!

Όλα αυτά είναι που κάνουν τη BOBUX να διαφέρει από τα άλλα παιδικά παπούτσια στον κόσμο!

Εσείς θα συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο;

 

* Για να βρείτε το σωστό νουμεράκι συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο